Zyra regjionale Pejë

Adresa:
Te ish “Qendra për punë sociale”
Afer spitalit regjional te mushkerive
RRuga “Maria Shllaku” Nr.5 Pejë
Tel fix: + 381 38 200 38 386
E-mail: enver.demebogaj@rks-gov.net

 • Enver Demëbogaj,
  Koordinator i Zyrës Regjionale të AUV-së  në Pejë
  Inspektor Veterinar:
  Nr. Kontaktues 044-247-747
 • Mentor Lika,
  Inspektor Veterinar
  Nr. Kontaktues: 044-220-983
 • Vllaznim Zajmi,
  Inspektor veterinar
  Nr. Kontaktues: 044-987-429
 • Bekim Ukaj,
  Inspektor veterinar,
  Nr. Kontaktues: 044-995-116,
 • Pëllumb Resyli,
  Ispektor Sanitar,
  Nr.Kontaktues:044-183-021.
 • Ajete Sadrijaj,
  Ispektor fitosanitar,
  Nr.kontaktues:044-251-892,
 • Ali Haxhiajdini,
  Inspektor fitosanitar,
  Nr.Kontaktues:044-133-604
Zyra regjionale Prizren

Adresa:
Rrethi i Spitalit Regjional
Rr. Sheh Emini p.n 20000 Prizren

Mob: + 377 44 619 876
E-mail: durak.zyrapi@rks-gov.net

 • Durak Zyrapi,
  Koordinator i Zyrës Rajonale të AUV-së  në Prizren
  Inspektor sanitar
  Nr. Kontaktues 044-619-876
 • Kurtish Krasniqi,
  Inspektor Veterinar
  Nr. Kontaktues 044-217-770
 • Besa Krasniqi,
  Inspektor Fitosanitar
  Nr. Kontaktues 044-217-230
 • Xhelal Kryeziu,
  Inspektor Fitosanitar
  Nr. Kontaktues 044-656-460
Zyra regjionale Gjilan

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV)                   
Zyra Regjionale  Gjilan

 • Sabedin Kadriu
  Kordinator i Z.R të AUV-së në Gjilan
  sabedin.kadriu@ rks-gov.net
  tel. 045 268 002
 • Bahri Sadiku
  Ins. Fitosanitar
  bahri.sadiku@rks-gov.net
  tel. 044 302 762
 • Bajram Avdiu
  Ins. Fitosanitar
  bajram.avdiu@rks-gov.net
  tel. 044 708 625
 • Shefik Beqiri
  Isp. Sanitar
  shefik.beqiri@rks-gov.net
  tel. o44 231 044
 • Faik Sadiku
  Insp. Veterinar
  faik.sadiku@rks-gov.net
  tel. 044 892 752
 • Mustafë Isufi
  Ins. Veterinar
  mustafe.isufi@rks-gov.net
  tel. 044 189 179