Ka ndërruar jetë Avdush Gashi inspektor Fitosanitar

Me pikëllim të thelë ju njoftojmë se dje me datë 08.02.2023 ka ndërruar jetë kolegu ynë, Inspektori Fitosanitarë Avdush Gashi.

Jemi të prekur nga kjo ngjarje dhe u shprehim ngushëllime familjes, miqve dhe kolegeve të shërbimit fitosanitarë  .

Avdush Gashi për një kohë të gjatë punojë si inspektorë në Komunën e Prishtinës, pastaj nga viti 2021 u transferua në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë. Ku do qe punojë, ishte i mirë dhe bashkëpunëtorë me kolegët, punojë shumë në kujdesin e ruajtjes se shëndetit fitosanitar (bimorë) të vendit tonë.

Ai u lind me 01.03.1958 dhe nuk arriti ta pres pensionimin. Të cilin AUV e kishte të planifikuar ta organizonte me datë 01.03. 2023

Ne do ta kujtojmë përherë si kolegë dhe punonjës të vyeshëm