HTB Çertifikatë shëndetësore për produktet e qumësht të përfituara nga qumështi i lopëve, deleve, dhive dhe buallicave i dedikuar për konsum nga vendet e listës, të autorizuara në Kolonën B, Anexi I të kësaj Rregullore i cili dedikohet për import në Republikën e Kosovës

  • Version
  • Download 163
  • File Size 415.42 KB
  • File Count 1
  • Create Date 20 Dhjetor, 2021
  • Last Updated 20 Dhjetor, 2021