PSO – Procedurat Standarde të Operimit për Kryerjen e inspektimeve (monitorimit) dhe mostrimit për identifikimin e djegies bakteriale Erëinia amylovora dhe zbatimin e masave fitosanitare – 30.01.209

  • Version
  • Download 65
  • File Size 2.67 MB
  • File Count 1
  • Create Date 30 Janar, 2019
  • Last Updated 29 Janar, 2022