Procedurat Standarde të Operative për procedurat e lëndëve për pagesa, procedurat e prokurimit dhe aspektet tjera që lidhen me pagesat në AUV

  • Version
  • Download 117
  • File Size 9.69 MB
  • File Count 1
  • Create Date 27 Dhjetor, 2022
  • Last Updated 27 Dhjetor, 2022