Drejtorët e AUV-së

Drejtoria e Administratës
Lahi Brahimaj , u.d Drejtor

Drejtoria e Shëndetit Publik,
Flamur Kadriu, Drejtor

Drejtoria e Shëndetit dhe Mirëqenies së Kafshëve,

Sadik Heta, Drejtor

Drejtoria e Inspektoratit
Ilirjana Zymberaj, Drejtor

Laboratori i Ushqimit dhe Veterinarisë,
Kujtim Uka, Drejtor
 

Për Ankesa
thirni ne Numrin:
0800 111 22
Pa pagese 24h